Božo Skoko

dr.sc. Božo Skoko

Božo Skoko je redoviti profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, gdje vodi kolegije iz odnosa s javnošću te obnaša dužnost voditelja poslijediplomskog studija Odnosi s javnošću. Uz odnose s javnošću bavi se istraživanjem identiteta i imidža država te fenomenom brendiranja. Suutemeljitelj je Millenium promocije, vodeće hrvatske agencije za komunikacijski menadžment te dugogodišnji konzultant za strateško komuniciranje i brendiranje destinacija. Bivši je novinar i urednik Hrvatske televizije. Autor je osam knjiga te više od sedamdeset znanstvenih radova.
  • Pratite me na društvenim mrežama
  • facebook icon
  • facebook icon
Nova knjiga

Nova knjiga

Nova knjiga, čiji su autori Božo Skoko i Zvonimir Frka-Petešić, a nakladnik Ljevak, te sunakladnik Večernji list, iz potpuno drukčije perspektive govori o Hrvatskoj i Hrvatima...
Imenovano vodstvo Zaklade Adris

Imenovano vodstvo Zaklade Adris

Adris grupa imenovala je novo vodstvo svoje korporativne zaklade - Zaklade Adris, najveće korporativne zaklade u ovom dijelu Europe. Voditelj zakladnog vijeća Stvaralaštvo, ekologija, baština i dobrota je prof.dr. Božo Skoko.
Promocija knjige biskupa Komarice

Promocija knjige biskupa Komarice

U Zagrebu je predstavljeno hrvatsko izdanje knjige biskupa banjolučkog mons. Franje Komarice i njemačkog novinara Winfrieda Gbureka „Ljubav. Sila. Domišljatost. Skidanje maski“ u izdanju Večernjeg lista. Jedan od promotora knjige bio je i dr.Božo Skoko.
Nova uprava Zaklade Adris

Nova uprava Zaklade Adris

Predsjednik Uprave Adris grupe mr. Ante Vlahović imenovao je, u ime Zakladnika, novu Upravu i Vijeća Zaklade Adris. Novi predsjednik Zaklade je istaknuti hrvatski astronom Korado Korlević.
Prikazano 1 do 6