Božo Skoko

dr.sc. Božo Skoko

Božo Skoko je redoviti profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, gdje vodi kolegije iz odnosa s javnošću te obnaša dužnost voditelja poslijediplomskog studija Odnosi s javnošću. Uz odnose s javnošću bavi se istraživanjem identiteta i imidža država te fenomenom brendiranja. Suutemeljitelj je Millenium promocije, vodeće hrvatske agencije za komunikacijski menadžment te dugogodišnji konzultant za strateško komuniciranje i brendiranje destinacija. Bivši je novinar i urednik Hrvatske televizije. Autor je osam knjiga te više od sedamdeset znanstvenih radova.
  • Pratite me na društvenim mrežama
  • facebook icon
  • facebook icon
Što je nama domovina danas?

Što je nama domovina danas?

Prenosimo iz Vijenca br. 542-543 prikaz knjige dr.sc. Božo Skoko „Hrvatski velikani“, iz pera dr.sc. Vladimira Lončarevića – „Što je nama domovina danas?
Dežulović, Skoko, plagiranje i drugovi...

Dežulović, Skoko, plagiranje i drugovi...

PRENOSIMO sa portala Hrvatskog kulturnog vijeća www.hkv.hr komentar Katarine Janković „Anatomija jedne neuspjele hajke na profesora Božu Skoku“ o pozadini famozne optužbe o plagiranju...
Bauk Jugoslavije kruži nad Europskom unijom

Bauk Jugoslavije kruži nad Europskom unijom

Kako Europska unija sve više podsjeća na Jugoslaviju u zadnjim stadijima svoga života, spomenula je već nekolicina europskih političara ali – što ne treba podcijeniti – i uglednih teoretičara.
Prikazano 1 do 6